kopie

Partners

“Ik geloof dat een goede organisatieadviseur en interimmanager het talent heeft om de juiste oplossing te kiezen. Hierbij helpt mijn grote netwerk.”

– Ilonka Coenraad, expert op het gebied van customer experience en innovatie

Page

Sinds 2015 werk ik met Basic Orange samen.  Basic Orange maakt al 25 jaar creatieve online communicatie-oplossingen, van begin tot eind. 

Page

Sinds 2018 werk ik met pexlife samen. Hierbij werken we samen op de digitale strategie voor klanten van pexlife. Ik help vanuit Patient Jouney Lab met het onwikkelen van de digitale patient journey. 

Page

Doris Gottlieb heeft meer dan 25 jaar ervaring als organisatie-adviseur. Zij werkt met de Genuine Contact™ aanpak die een gemengde, synergetische, holistische benadering om organisatorische verandering te ondersteunen in voortdurend bewegende, complexe contexten. Ze is gespecialiseerd in het faciliteren van participatieve, collaboratieve bijeenkomsten.

swink

Swink Webservices verbetert online prestaties door het verrijken van content, het vergroten vindbaarheid en toegankelijkheid. Het is een bijzonder bureau met talentvolle medewerkers die door autisme een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Scroll naar boven